CURRICULUM VITAE MARTA&PETRA

fullsizerender
MARTA&PETRA -ART PER TOTS COSTATS

Des de l’any 2012 treballen juntes en diferents àrees de l’educació artística.
La seva activitat principal és el disseny de visites didàctiques i d’activitats educatives i participatives per a tots els públics.

Tenen com objectiu base de motivar i de provocar al participant perquè pugui treure i expressar la seva creativitat, a partir dels coneixements i tècniques adquirits.
Utilitzen la imatge com a eina per treballar i els resultats visuals dels seus tallers sempre són fàcil de difondre per les xarxes socials.
En els 20 anys d’experiència que tenen la Marta i la Petra han treballat gairebé amb totes les tècniques. Continuen innovant-se i actualment treballen amb tècniques anàlogues (el collage, la pintura i l’escultura) i digitals (Ipads i mòbils utilitzant diferents suports i aplicacions com a eina d’expressió).

L’Art com un llenguatge del pensament,
L’ Art com una manera d’expressar-se i d’experimentar la pròpia sensibilitat,
L’Art per inventar i desenvolupar els conceptes i donar-los forma.

ART PER TOTS COSTATS
Per esdevenir més flexibles, creatius i amb més recursos per poder-se adaptar als canvis en plena llibertat.


MARTA AUMATELL
Dissenyadora industrial amb experiència en empreses, enginyeries i estudis d’interiorisme i arquitectura.

Com a professora de tallers artístics des de 1998 i directora durant 7 anys de l’Escola d’Expressió d’Olot, ha contactat amb diversos artistes per transmetre la seva obra i adequar els seus coneixements a alumnes de totes les edats, creant diàlegs, intercanvis i experiències per apropar l’art als nens, joves i als adults a través del joc, l’enginy, la crítica i l’observació.
El Postgrau de Gestió de Museus i la seva experiència en anàlisis, valoració i coordinació de diferents serveis educatius li ha permès crear tota mena de projectes educatius vinculats a activitats culturals.


PETRA VLASMAN
Llicenciada en Belles Arts (fotografia, dibuix i pintura) està activa en el món de l’art de diferents maneres.

Com a artista, des de 1995 participa en exposicions amb quadres, fotos, collages i instal·lacions.
Com a guía, des de 1999 treballa per diferents museus als Països Baixos i a Catalunya, fent visites guiades i tallers artístics.
Com a professora, guia nens, joves i adults per fer fotos, vídeo, collage, dibuix, pintura i apreciar l’art.
Últimament molta de la seva obra està basada en col·laboracions amb altres persones, sovint no hi ha fronteres clarament definides entre l’obra pròpia de la Petra i el que fa durant els seus tallers participatius. Els tallers es converteixen en projectes artístics i d’aquests en sorgeixen exposicions o publicacions.